Tijdens Airbornewandeling 2 september extra lange vaart Drielse Veer

Foto: Drielse Veer

Driel/Heveadorp – Het Drielse Veer vaart op 2 september aanstaande volgens een aangepaste, ruimere dienstregeling. Vanwege de Airbornewandeltocht varen ze van 08:00 uur tot 19:00 uur.

Dat is voor de wandelaars uit de Betuwe een uitgelezen kans om op een volledig duurzame wijze deel te nemen aan ‘s werelds grootste eendaagse herdenkingswandeltocht. Wandel mee of kom genieten van de sfeer met het Drielse Veer! (een kaartje voor de Wandeltocht is nog tot en met 1 september 2023 23:59 hier te bestellen en anders op de dag zelf nog te koop).

En de enkeling uit de gemeente Renkum die de gemeente juist uit wil en toch wil genieten van het aangekondigde mooie weer, dan is het in de Betuwe ook erg goed vertoeven.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen