Promyki Krakowa met Pools concert in Driel

Foto: Blije Kerk Concerten Driel

Donderdagavond 14 september verzorgt muziekgroep Promyki traditiegetrouw een Pools concert in de katholieke kerk in Driel (aanvang 19.30).

In de herdenkingsweek van Operatie Market Garden houden zij de onvergetelijke inzet van de Eerste Poolse Parachutisten Brigade bij ieder in herinnering.

Muzikanten van Promyki

De fantastische jonge muzikanten van Promyki zullen ons, in hun traditionele kledij, laten genieten van een combinatie van klassieke volksmuziek en arrangementen van populaire muziek: hartverwarmende Poolse polka’s en mazurka’s. De ‘vioolkinderen uit Krakau’ spelen naast viool ook cello en trompet. Het concert wordt verder verrijkt door solo-optreden van de bijzonder begaafde gitarist Kornel Klamut.

Dit Blije Kerk concert in de Maria Geboortekerk in Driel (Kerkstraat 25) is gratis; na afloop is er een deurcollecte. Zie verder: blijekerkconcerten.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen