Inschrijving pachten landbouwpercelen van start

Foto: Waterschap Rivierenland

Waterschap Rivierenland nodigt agrariërs van harte uit om in te schrijven voor de pacht van agrarische percelen. Het waterschap heeft landbouwpercelen in bezit. Bijvoorbeeld voor het maken van waterberging en natuurvriendelijke oevers en dijkversterking. Sommige percelen hebben ze nu niet nodig. Deze verpachten zij voor een vaste tijd.

In november 2022 biedt Waterschap Rivierenland tien kavels aan. Het gaat om percelen bij Ammerzoden, Alphen (gld), Dodewaard, Tricht, Gendt, Heumen, Kekerdom/Millingen, Lienden, Hagestein en Giessenburg. Wij verpachten kavels van een halve hectare tot ca. 4 hectare. Dit zijn vooral graslandpercelen.

Inschrijven voor landbouwpercelen

Ben jij agrariër en geïnteresseerd? Vul per perceel het inschrijfformulier in en verstuur dit via e-mail [email protected]. Dit kan tot uiterlijk 5 december 2022 (10:00 uur). Let op: ben je geïnteresseerd in meerdere percelen? Stuur dan per perceel een formulier op. Na 5 december nemen zij geen inschrijvingen meer in behandeling. Stuur de formulieren dus op tijd op! Formulieren en meer informatie vind je op Waterschap Rivierenland pachten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen