Doe mee met de Zomercarnavalsoptocht in Renkum

Afgelopen jaar was de eerste Zomerscarnavalsoptocht in Renkum een geweldig succes. Daarom komt er dit jaar een vervolg. Rij, loop of fiets je ook mee?

De carnavalsverenigingen De Dolle Instuivers uit Renkum en De Cúnehearen uit Rhenen slaan hiervoor de handen ineen. Zaterdag 17 juni zal er een bonte stoet door Renkum trekken. Met als vertrek- en eindpunt de parkeerplaats bij Doelum zullen de twee carnavalsverenigingen het voortouw nemen met fantastische wagens.

Deze keer geen traditioneel carnaval. Nee, 17 juni staat de optocht in het teken van Zomercarnaval. Oftewel: uitgedost in zomerse kleding en wagens aangepast naar tropische sferen, willen de carnavalisten vieren dat de zomer begonnen is.

Doe mee!

Natuurlijk is deze optocht niet voorbehouden aan uitsluitend en alleen carnavalisten. Integendeel! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
De Cúnehearen en De Dolle Instuivers roepen verenigingen, scholen, buren, vrienden en families op zich aan te sluiten met loopgroep en/of praalwagen. Voor alle deelnemers ligt er een aardigheidje te wachten bij terugkomst bij Doelum.

Doe eens gek: sta eens niet vanaf de kant te kijken maar doe zelf eens mee. Zorg voor opvallende (zomerse) kleding, fiets, bolderkar, skelter, kruiwagen, auto met aanhanger en doe mee.

Opgeven kan via het volgende emailadres: [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen