4 Oktober Dierendag bij Dierentehuis Arnhem en Omstreken

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o

Dierentehuis Arnhem en omstreken geeft op Wereld Dierendag op 4 oktober extra aandacht aan alle dieren die in het asiel zitten. Toch wil het dierentehuis even een aantal dieren speciaal in het zonnetje zetten.

Op dit moment zijn er nog 39 dieren voor adoptie beschikbaar op de website. (Honden 6, Katten 16, en Konijnen 17) Dus kijk vooral op: Dierentehuis Arnhem & omstreken als jij ook een dier dat in het asiel zit, wilt adopteren! Het totaal aantal dieren dat op dit moment beschikbaar is voor adoptie is nu 62. Een aantal daarvan zijn kittens, ook die worden op de website gezet zodra er actief gezocht wordt naar mensen die ze willen adopteren.

De dieren die deze week extra aandacht krijgen zijn de volgende:

DierendagKat Butler

Butler heeft veel tijd nodig om te wennen en om vertrouwen op te bouwen, hij kan heel hard blazen en doet dat ook naar alles. Toch vindt hij het uiteindelijk wel fijn om geaaid te worden. Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt iemand die de tijd en ruimte heeft om Butler rustig te laten ontdooien. Met eten is hij goed te paaien. Butler moet naar buiten kunnen en wordt geplaatst in een rustig huishouden zonder kinderen of andere huisdieren.

Kijk voor meer informatie op: Dierentehuis Arnhem & omstreken Butler Diernummer: 31859

DierendagKonijn Captain Jack

Captain Jack is een vrolijk en vriendelijk konijntje. Hij moet soms even een beetje opwarmen, maar vindt het dan reuze gezellig. Hij komt bij je kijken en kan een aai ook wel waarderen. Captain Jack wordt geplaatst bij een voedster en niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Kijk voor meer informatie op: Dierentehuis Arnhem & omstreken Captain Jack Diernummer: 31869

DierendagHond Tjabbo

Tjabbo is een border collie in een stafford jasje, hij heeft veel mentale en fysieke uitdaging nodig. Een balletje gooien is voor hem niet genoeg, dus hij zal met zijn koppie aan de slag moeten. Tjabbo is veel met zijn omgeving bezig en snel afgeleid. Hij hoort en ziet alles en houdt zijn omgeving goed in de gaten. Wanneer hij niet genoeg wordt uitgedaagd, wordt hij nerveus en onrustig. Tjabbo kan op commando zitten, liggen, een poot en high5 geven. Hij heeft veel energie en bij het lopen trekt hij aan de lijn. Samen spelen en werken is voor hem de grootste beloning. Hij krijgt graag een knuffel en deelt enthousiast zijn kusjes uit.

Ze zoeken voor Tjabbo iemand die voldoende tijd en ruimte heeft. Ervaring met border collie-achtige rassen is een vereiste. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem in een 1-2 persoonshuishouden zonder kinderen. Tjabbo kan nog niet alleen zijn en dit zal opgebouwd moeten worden, ze denken dat hij waaks is.

Kijk voor meer informatie op: Dierentehuis Arnhem & omstreken Tjabbo Diernummer: 31514

DierendagPoes Libby

Libby is een onzeker poesje die hier nog weinig van zich laat zien. Ze heeft vertrouwen nodig en moet rustig benaderd worden. Ze wil je het liefst ontlopen en als je te snel te dichtbij komt, dan duikt ze ineen en kan een beetje blazen. Hoewel ze alles zo spannend vindt, doet ze geen vlieg kwaad. Ze heeft hier nog nooit een poging gedaan om uit te halen of te bijten. We denken dat het uiteindelijk een heel lief en aanhankelijk poesje is, als ze de tijd krijgt om rustig te wennen. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Libby in een rustig 1 a 2 persoonshuishouden zonder kinderen of honden. Of ze met andere katten kan, is niet bekend. Ze kan waarschijnlijk wel een dag alleen zijn. Libby wil na een wenperiode naar buiten kunnen om de omgeving te verkennen. Ervaring met katten is een vereiste.

Kijk voor meer informatie op: Dierentehuis Arnhem & omstreken Libby Diernummer: 32033

DierendagKonijn Lorita

Lorita is een pittige tante met echt een eigen willetje. Ze doet graag haar eigen ding en laat zich niet snel ergens toe dwingen. Ze is ondernemend en een graver. Ze wil dan ook de mogelijkheid hebben om te graven. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Lorita bij een gecastreerde rammelaar en niet bij kinderen. Lorita heeft een lange vacht en heeft dus veel vachtverzorging nodig. Een regelmatig bezoekje aan de trimmer is aan te raden.

Kijk voor meer informatie op: Dierentehuis Arnhem & omstreken Lorita Diernummer: 31837

Geef Butler, Captain Jack, Tjabbo, Libby en Lorita een kans

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Wil je meer informatie of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: Dierentehuis Arnhem & omstreken.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen