Kamerkoor Sotto Voce zoekt mannenstemmen

Foto:

Kamerkoor Sotto Voce is een ambitieus en gezellig koor. Ze repeteren in Nijmegen op dinsdagavond in basisschool de Meander Celebesstraat 12. Het kamerkoor is op zoek naar mannenstemmen waarbij mannen uit de Overbetuwe ook welkom zijn.

Ze zijn net gestart met een nieuw project: Duitse Romantiek met liederen van Schubert, Brahms e.a. Het wordt een gevarieerd programma met een solist, instrumentalist en een verteller die de muziek in de historische context plaatst. Ze komen echter mannenstemmen tekort. Het koor is niet meer in balans. Daarom zijn er open repetities gepland in de maand oktober en november.

Kom een keer vrijblijvend kijken, luisteren en meezingen. Kunnen zingen is het belangrijkste criterium. Noten kunnen lezen heeft onze voorkeur maar het is gebleken dat je tegenwoordig met oefensites de muziek heel goed kan instuderen als noten lezen niet je sterkste punt is. Dus aarzel niet. Kijk op de site van Sotto Voce voor meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen