Muzikale reis rond de wereld met Con Amore

Con Amore tijdens pop-up concert in 2021
Con Amore tijdens pop-up concert in 2021
Foto: Con Amore

Heb jij ook weer zin om op reis te gaan en wat van de wereld te zien? Of blijf je liever dicht bij huis? Het kan allebei!

Op zaterdagavond 5 november geeft het fanfare-orkest van de ‘West Arnhemsche Muziekvereniging’ samen met harmonie ‘Con Amore’ uit Oosterhout, een wervelend concert met melodieën uit de hele wereld.

Op reis met muziek

Waar hun muzikale klanken normaal gesproken te horen zijn langs de Waal en de Rijn, gaan beide orkesten samen een stap verder. De muziek voert jou mee naar het zonnige zuiden door Frankrijk en Spanje. Ze steken over naar swingend Amerika en zakken af naar het koude Antarctica. Via Afrika en het verre oosten komen we weer thuis in Oosterbeek.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren op de deze concertavond in Lebret zalencentrum, Oosterbeek. De zaal is open voor publiek vanaf 19.30 uur, koffie of een drankje in de foyer. Het concert is van 20.00 uur tot 22.00 uur met pauze. De toegang is gratis, je kunt een vrije gift na afloop doen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen