Unieke Bratelle beha bij belevingsmarkt Huissen op Wereldkankerdag

Foto: Suus Fotografie/Bratelle

Regio – De unieke Bratelle beha bij lymfoedeem na borstkanker is te bekijken tijdens belevingsmarkt op Wereldkankerdag op 4 februari in Huissen. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft.

Kanker doet veel met je, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor jou en je dagelijks leven. Voor jou als patiënt, maar ook voor de mensen om je heen. Op zaterdag 4 februari wordt in Huissen, aan de Blauwenburcht 3, tussen 13.00 en 16.00 uur een belevingsmarkt georganiseerd. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Beter leven na kanker

Tijdens de belevingsmarkt kun je ervaren dat leven met en na kanker nog beter kan. Dat klachten vaak kunnen verminderen en de juiste hulp en steun kunnen bijdragen aan het omgaan met de ziekte, de behandelingen en/ of de gevolgen daarvan. Kom kijken wat er allemaal is in en rondom Huissen op het gebied van lymfoedeem na borstkanker, bewegen, yoga, voeding, compressie, creatieve activiteit en meer.

Een van de standhouders is Bratelle

Anita Schimmel: “Wij willen er zijn voor alle vrouwen met lymfoedeem na borstkanker. Lymfoedeem is onzichtbaar leed want voor de buitenwereld ben je genezen van borstkanker. Toch krijgt één op de vier vrouwen er levenslang oedeem voor terug, zoals ikzelf. Ik kon geen goedwerkende beha vinden, daarom heb ik er, samen met twee andere ervaringsdeskundigen, zelf een ontwikkeld. Op 4 februari zijn wij in Huissen aanwezig en kun je de Bratelle zien, voelen en passen!”

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen