Uit eten aan je eigen tafel? In de gemeente Overbetuwe kan het gewoon

Foto: Alexas_Fotos via Pixabay

Of ze nu zelf bezorgen of je bestelt via thuisbezorgd.nl, horecaondernemers die kunnen, zetten hun onderneming voort, ‘uit’ eten in de gemeente Overbetuwe kan dus nog, met inachtneming van alle regels uiteraard.

Tijdens de tweede coronagolf hebben de horecaondernemers hun voordeuren weer moeten sluiten en vele van hen gaan, net als tijdens de eerste lockdown ook door met bezorgen, of starten er juist mee. We hebben dus de ‘oude’ lijst weer eens naar voren gehaald. Hebben we iemand gemist? Zijn er veranderingen? Hoe je ons dat kunt laten weten vind je onderaan.

Uit in eten in de gemeente? Hoe dan?

Maar hoe weet jij nou waar je nog lekker uit eten kan? ‘Waar’ is in deze natuurlijk jouw eigen eettafel, op je bank, achter je computer. Wie je eten kan komen brengen, vind je hier.

Verdeeld over de dorpen omdat het fijn zou zijn als je ook de afstand in acht wil nemen. Hoe dichter ze bij huis kunnen bezorgen, hoe méér bezorgingen ze kunnen doen maar, als jij denkt dat het eten aan de andere kant van de gemeente lekkerder is, is dat natuurlijk ook prima, bestel alleen wel op tijd en voorkom wachtrijen.

Soms kun je ook afhalen, dan moet je zelf even in de benen en afhalen maar toch, koken hoef je niet en dat is ook eens lekker. Houd je hierbij aan de voorschriften en regels die de horecaondernemer je vertelt, luister en verpest het niet (sorry, welwillenden, wie de schoen past….).

Op alfabetische volgorde: staat jouw horeca onderneming er niet bij? Stuur een mail naar [email protected] en we zetten je erbij!

Voor allen geldt: klik op de link om naar hun website te gaan en te zien hoe zij hun eten bij jou gaan krijgen, hun telefoonnummer (Whatsappen kan vaak ook!) en eventueel Facebook mits die er is en waar de meesten vrolijk gebruik van maken bij nieuwe gerechten of acties.

Andelst

Driel

Elst

Hemmen

Herveld

Heteren

  • Cafetaria ’t Wapen van Heteren 026 472 3123 Facebook

Oosterhout

Slijk-Ewijk

Valburg

Zetten

Steun de lokale horeca-ondernemer en ga lekker ‘uit’ eten! 

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden