Kun je het missen? Geef de € 190 energiekorting dan aan de Voedselbank

Foto: Hans, Pixabay

Overbetuwe/Nijmegen – Ieder huishouden krijgt van de overheid 190 euro energiecompensatie maar sommige mensen hebben het niet nodig. In de media hoor je dat die mensen het willen doneren.

Misschien denk jij daar ook aan, heb je daarbij al aan de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe gedacht?

Krat producten

Daar zouden ze het namelijk graag ontvangen om de huishoudens die van hen afhankelijk zijn te helpen. “De winkelwaarde van een krat met producten is gemiddeld zo’n 40 euro. Omdat het aantal huishoudens dat zich meldt bij de Voedselbank Nijmegen- Overbetuwe snel toeneemt – afgelopen maand groeiden we van 750 naar 888 klanten – en de inkoop duurder wordt, is financiële hulp zeer welkom. ” vertellen ze op hun website. De Voedselbank heeft 2 uitgiftepunten in Elst en Zetten.

Wil jij ze steunen? Doneer je energiekorting via deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen