Ga mee op reis met maaltijden in Dorpshuis Hemmen

Anton en Celia bij de oude school in Hemmen
Anton en Celia bij de oude school in Hemmen
Foto: Overbetuwe Nieuws

Hemmen – Anton en Celia nodigen inwoners uit voor uitgebreide maaltijden bij het Dorpshuis in Hemmen. Deze maaltijden vinden plaats in september op vrijdagavond. De kosten zijn 10 euro per maaltijd en deze bestaat uit drie gangen.

Het thema is Vakantieweken. Reis mee langs het mooie Italië, geniet van het prachtige Griekenland of ga mee naar het inspirerende Marokko. Daarna gaat de reis langs het exotische Indonesië weer terug naar Nederland. Neem gerust iemand mee!

Het menu

Italië: vrijdag 1 september.

Vooraf eet je een Milanese groente soep, gevolgd door pasta met spekjes saus met een salade. Als toetje een heerlijke mascarpone pudding met slagroom.

Griekenland: vrijdag 8 september

De maaltijd begint met een Griekse soep met bonen. Daarna is er een gyrosschotel met Griekse salade. Het nagerecht is Griekse yoghurt met honing en nootjes.

Marokko: vrijdag 15 september

Ooit een kruidige Harira soep gegeten? Dan is dit jouw kans! De hoofdmaaltijd bestaat uit gehaktballetjes in tomaten saus en het nagerecht is Monsultana toet. Een heerlijk toetje met appeljam gecombineerd met rozijnen, biscuits en een mengsel van slagroom en kaneel. Een verrukkelijke afsluiter van elk diner.

Indonesië: vrijdag 22 september

Laat je verassen door deze Indonesische maaltijd met een Bami soep, Rendang met pandanrijst en atjar salade en als nagerecht een kokos toetje met cocos macronen.

Nederland: vrijdag 29 september

Op vrijdag 29 september kom je terug in Nederland. Een lekkere groentesoep, hutspot met rookworst en warme griesmeel met aardbeiensaus brengen jou weer thuis.

Meer infromatie

Een avondje uit met een uitgebreide maaltijd. Gezellig en gastvrij genieten in het Dorpshuis. Je kunt je per keer opgeven of voor alle maatlijden. Stuur hiervoor een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op, telefoonnummer 06-28113597.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen