Cursistenexpositie Creatief Collectief Elst bij Landerij De Park

Foto: CCE

Elst – Eindelijk. Na 2 jaar een virtuele expositie komt er weer een echte expositie van het werk van de cursisten van Creatief Collectief Elst. In de coronatijd waren de virtuele exposities een prima oplossing, maar het werk “in natura” bekijken en elkaar ontmoeten, is toch veel mooier.

De cursistenexpositie vindt plaats op 10 april, van 12.00 tot 17.00 uur, op Landerij De Park. Om 12.30 uur wordt de expositie geopend door Ron van Hoeven.

Voorzitter gezocht!

Voor de tijdelijke voorzitter Ron van Hoeven zoekt Creatief Collectief Elst vervanging. Niet een tijdelijke deze keer, maar iemand die zich voor minimaal vier jaar wil verbinden aan CCE. Interesse? Kom naar de expositie op 10 april en / of neem contact op met Ron van Hoeven voor meer informatie via telefoonnummer 06 5247 9031 of stuur een mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen