Expositie NAH in de Huiskamer van Heteren

Foto: Huiskamer van Heteren/ SGO

Heteren – De bezoekers van het Niet Aangeboren Hersenletsel café in Heteren ontmoeten elkaar om de twee maanden. Geen enkele woensdagochtend is hetzelfde.

Er zijn veel herkenbare, soms emotionele verhalen onderling. Maar het onderwerp ‘wat doe je in je vrije tijd’ riep vooral veel positieve en enthousiaste reacties op. Het aan de slag kunnen met activiteiten die wél lukken, ontdekken wat materiaal kan doen. Even alle gedachten los kunnen laten, je goed voelen en je kunnen uiten.

“Je vrije tijd goed kunnen besteden draagt bij aan je eigenwaarde, je sociale contacten en ontspanning.”

Expositie over hersenletsel

Mensen zijn gaan schilderen, (aangepast) fietsen, fotograferen, tuinieren, lezen of handwerken. Zo is het idee uit de groep naar voren gekomen om te gaan exposeren, ook om hun ervaringen met iedereen te delen.

Vanaf 20 september kunt u de expositie bezoeken, tijdens de openingsuren van de Huiskamer. De tentoonstelling duurt tot en met 23 november.

Bron: Heterensociaal / SGO

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen