Twee Expositie-kerstweekeinden Galerie 1400 in het Witte Kerkje

Foto: Galerie 1400

Slijk-Ewijk – In de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 december, worden er kerstweekeinden organiseert in Galerie 1400 in Het Witte Kerkje. Stap binnen en laat de magie van Kerstmis je blik verwarmen. De galerie is deze dagen een klein kerstparadijs, compleet met passende livemuziek. Dat alles terwijl je geniet van een glaasje glühwein en smaakvolle hapjes.

Traditiegetrouw hebben de dochters van de galeriehoudster dit jaar leuke hebbedingetjes. Sofie schildert en ontwikkelt door met haar eigen werken. Ook Isa is er dit jaar met schilderijen en natuurlijk met haar beschermengeltjes. Het zijn dotjes. ‘De meiden’ zijn te zien op de eerste verdieping. Lincy Hoogveld heeft nieuwe kunstwerken gecreëerd in warme, schitterende kleuren, waar de kleuren goud en brons koninklijk ‘regeren’. Ook zijn er beelden gecreëerd, in andere materialen en diverse maten, elk met hun eigen verhaal. Ook deze nieuwe werken worden getoond.

Extra feestelijk tintje

Jozelien van ‘Groene Vingers’ uit Andelst heeft de kerk een extra feestelijk tintje gegeven. Ze heeft voor elke bezoeker een aardigheidje. Verder stellen ze een collectie glas- en kristalkunst ten toon. Stel u voor hoe uw kersttafel zal stralen met de met goud en platina versierde kristallen glazen?

Gerrie Hoogveld exposeert al jaren in Het Witte Kerkje, ook tijdens de komende kerstweekeinden. Zij is persoonlijk aanwezig en brengt je graag in vervoering met haar vogels, abstracte kunst en wat kleinere werken ook in andere materialen dan brons, uitgevoerd op monumentale wijze. Een lust voor het oog.

Ze ontvangen je met open armen tijdens de sfeervolle december-weekeinden. Laat je verbazen door de warme kleuren van alle kunst. Naast de wat grotere werken presenteren ze ook een variëteit aan  ‘kleinkunst’. Kom genieten van een gezellig samenzijn.

De deuren zijn geopend van 13-17 uur. Ben je van plan te komen, meld je dan aan, dan kan er rekening gehouden worden met het aantal bezoekers. Er ligt dan een speciale voucher voor je klaar, om een klein presentje te ontvangen (1 per stel). Aanmelden via [email protected]. Je vindt de galerie aan de Dorpsstraat 70 in Slijk-Ewijk

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen