Topvrijwilliger gezocht voor Het Toonbeeld

Foto: Pixabay

Welke vrijwilliger staat dit jaar in het zonnetje?

Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos reikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van het gemeentebestuur Het Toonbeeld uit. Een jaarlijks terugkerende vrijwilligersprijs waarmee de gemeente een vrijwilliger, of een vrijwilligersgroep in het zonnetje zet als blijk van waardering voor alle gepleegde inzet. Met deze prijs, bestaande uit een beeldje en een oorkonde, zet de gemeente Overbetuwe een vrijwilliger in het zonnetje die zich afgelopen jaar met hart en ziel heeft ingezet.

Ruim 10.000 vrijwilligers

Wist u dat de Overbetuwe zo’n 10.000 vrijwilligers telt? Mensen die zich zonder terughoudendheid inzetten voor hun medemens, natuur of cultuur. Zonder al deze betrokkenheid werd er niet zoveel prachtig werk verzet.

Het toonbeeld 2018

Vorig jaar ontving Jan Cornelissen het beeld uit handen van de toenmalige burgemeester Toon van Asseldonk. Cornelissen verzorgt al jarenlang, 7 dagen in de week, met passie en oog voor detail het Galamapark.

Een vrijwilliger, of een groep vrijwilligers voordragen voor Het Toonbeeld van 2019? Dat kan nu al! We hebben er een speciaal formulier voor gemaakt. We raden u hierbij aan om echt alle vragen uitvoerig te beantwoorden, zodat het Vrijwilligerssteunpunt de jury een uitgebreid en volledig verhaal kan voorleggen. De ervaring leert dat kleine, niet zorgvuldig ingevulde formulieren snel ter zijde worden geschoven. Inschrijven kan tot begin november.

Wellicht is er ook binnen uw vereniging of omgeving iemand die u wilt voordragen voor deze unieke prijs. Voordragen kan tot en met 31 oktober op de website van het Vrijwilligersteunpunt Overbetuwe: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe/toonbeeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen