Karin Smeenk uitgeroepen tot vrijwilliger van Overbetuwe 2019

Tijdens de nieuwjaarsontmoeting voor inwoners van Overbetuwe is Karin Smeenk uit Driel uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2019. Zij kreeg het Toonbeeld, de bijbehorende award, uitgereikt door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos.

Karin, moeder van twee dochters, was compleet overweldigd door de nominatie en de eer die haar toekwam. Ze is een voorbeeld voor de samenleving, waarin inzet wordt gevraagd van iedereen. In deze maatschappij, waarin er steeds minder vrijwilligers beschikbaar zijn, verdient Karin grote waardering en erkenning voor haar werk. Muziekvereniging Concordia speelde speciaal voor haar een muziekstuk.

Aanpakker

Karin Smeenk is sinds haar jeugd actief voor diverse organisaties en verenigingen in Driel, waaronder RKSV Driel, de dorpsvereniging, het Kersenfeest, de kerk en muziekvereniging Concordia. Ze bekleedt diverse bestuursfuncties, waaronder die van secretaris van muziekvereniging Concordia. Karin Smeenk wordt gezien als een aanpakker, iemand die niet stil zit en al haar vrije uren besteedt aan het vrijwilligerswerk.

Het Toonbeeld

Met de jaarlijkse toekenning van de vrijwilligersprijs ‘Het Toonbeeld’ bedankt de gemeente Overbetuwe niet alleen de winnaar maar alle vrijwilligers in Overbetuwe voor hun inzet. ‘Het Toonbeeld’ bestaat uit een award en een oorkonde, en is vernoemd naar Toon Driessen uit Heteren, een vrijwilliger in hart en nieren. Deze vrijwilligersprijs wordt sinds 1992 uitgereikt, eerst in de gemeente Heteren en sinds 2001 in de gemeente Overbetuwe aan de vrijwilliger van het jaar.

Overbetuwe Nieuws feliciteert Karin Smeenk van harte met haar Toonbeeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen