Help SUEZ door afvalcontainers goed te plaatsen aan straat

Foto: SUEZ

De helden van SUEZ op de planning en vrachtwagens werken gewoon door. Samen kunnen we het zo gemakkelijk en veilig mogelijk voor ze maken. Help je mee? Zet de container op tijd, op de juiste plek voor ze klaar. Zo voorkomen de medewerkers van SUEZ onnodig contact en beperken we de risico’s. Dank je wel voor je hulp daarbij!

SUEZ volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Ze bekijken elke dag welke maatregelen nodig zijn om de klanten goed van dienst te zijn en de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Dat doen we met hulp van een crisismanagementteam en een continuïteitsplan. Ze hanteren daarbij de richtlijnen van het RIVM als uitgangspunt. Bij klachten vragen ze medewerkers thuis te blijven. Ook bij twijfel blijven de mensen thuis zoals het RIVM voorschrijft.
Op dit moment heeft het virus nog geen ingrijpende gevolgen voor SUEZ. Maar zo zijn ze wel voorbereid op eventuele verdere verspreiding van het virus. En kunnen ze snel beslissen en handelen indien nodig. Vanzelfsprekend informeren ze tijdig als er iets in de afspraken verandert.

Help de chauffeurs en beladers

De chauffeurs en beladers werken gewoon door. Je kunt ze helpen door jouw container buiten op de juiste plek aan te bieden. Zo voorkomen ze onnodig contact. SUEZ vraagt jouw begrip voor deze situatie, ook voor hun chauffeurs die hard werken om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Langere wachttijden klantenservice

Heb je vragen over deze situatie?  Neem dan contact op met de klantenservice. Omdat zoveel mogelijk mensen thuiswerken, kan het voorkomen dat de telefonische wachttijden langer zijn dan je van SUEZ gewend bent. Je kunt jouw vraag ook per e-mail sturen.

Meer weten?

Meer informatie over de maatregelen die SUEZ neemt om de continuïteit van hun dienstverlening wereldwijd te kunnen garanderen is te vinden op www.suez.com

Bron: SUEZ

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen