Wethouder opent DriveXperience voor jonge rijbewijs-bezitters

Groepsfoto DriveXperience
Groepsfoto DriveXperience
Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – In het kader van de Week van de Veiligheid, heeft wethouder René Post zondagmorgen 9 oktober – met schitterend weer – op de werf in Elst de DriveXperience voor jonge rijbewijs-bezitters geopend. Na een welkomstwoord door de wethouder aan alle deelnemers trapte hij de module op de slipbaan af. En dat viel hem nog best tegen!

Deze gratis aangeboden praktijk dag wordt uitgevoerd door The DriveXperience  en wordt gefinancierd door de Provincie Gelderland vanuit het regionale werkprogramma verkeerseducatie 2022 Arnhem-Nijmegen. Met dank aan garage Broekhuis Opel Elst, die de auto’s ter beschikking heeft gesteld.

Ervaar het zelf

Met deze praktijkdag ondersteunt Overbetuwe het initiatief van de Provincie om de jonge verkeersdeelnemers te laten ervaren om zelf achter het stuur te zitten en in drie modules te laten zien hoe goed ze als jonge autorijder in het verkeer zijn en welke verbeterpunten zij wellicht nog kunnen bereiken. Het maximale aantal inschrijvingen is ruim overschreden en hier is Overbetuwe erg blij mee. Overbetuwe gaat kijken of er in het voorjaar nog een extra dag georganiseerd kan worden.

Dank aan alle deelnemende jonge autorijders om met hun deelname te investeren in het verbeteren van hun rijvaardigheid.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen