Jongeren deden blaastest en rijden onder invloed met Responsible Young Drivers

Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – Sporten is leuk, maar de derde helft is ook altijd heel gezellig. De wedstrijd nog even doornemen in de kantine met een drankje erbij is onderdeel van de wedstrijd. Of je nu uit of thuis moet, het is wel belangrijk dat jij en je team weer veilig thuiskomen.

RYD (Responsible Young Drivers) organiseerde op zaterdag 15 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur een campagne waarbij deelgenomen kon worden aan een quiz, een blaastest en het ‘onder invloed parcours’. Zo kon kennis en ervaring opgedaan worden met de gevolgen van het gebruik van alcohol en drugs in het verkeer.

Gemeente Overbetuwe heeft met medewerking van SV Spero, Sc Elistha en HCOB een BOB-sport-campagne aangeboden op het terrein van de Pas in Elst aan de jongeren van Overbetuwe.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen