Nieuwste doortraproute Elst is een mooie fietsroute van 23 km

Foto: Thomas via Pixabay

Elst – Overbetuwe heeft een mooie 2e Doortraproute erbij gekregen: Doortraproute Elst van 23 km.

Naast de Doortraproute Zetten (26 km) heeft Overbetuwe sinds kort ook een heel mooie Doortraproute Elst van 23 km. Het startpunt ligt bij het sociaal cultureel centrum De Wieken, Pr. Irenestraat 49 in Elst, Deze route loopt door de prachtige natuur van park Lingezegen.

Comfortabele fietsroutes

Doortraproutes zijn comfortabele en leuke fietsrondjes van 20­-25 km voor senioren. De routes zijn mooi en groen. Ze gaan zoveel mogelijk over ruime paden, rustige wegen,  overzichtelijke kruispunten en kennen weinig obstakels. De routes zijn geschikt voor de ‘gewone’ fiets, de e-bike en voor de driewiel-fiets. Beide routes vind je, samen met alle andere Doortraproutes van de Fietsersbond, op deze link van Fietsersbond Doortraproutes.

In het voorjaar van 2023 wil Overbetuwe op een leuke, feestelijke wijze aandacht besteden aan deze mooie fietsroutes.

Doortraproute Elst

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen