Actie Warmtepomp en gratis bijeenkomst voor huiseigenaren

Warmtepomp
Warmtepomp
Foto: Global Energy Systems via Pixabay

Gemeente Overbetuwe houdt op donderdag 10 november vindt van 19.30 tot 21.00 uur een online informatieavond over de hybride warmtepompactie. Je hoort dan alles over de speciale warmtepompactie. Ook kan je vragen stellen.

Met een hybride warmtepomp kan je flink besparen op jouw gasverbruik. De pomp werkt samen met uw cv-ketel, maar is niet voor iedere woning geschikt. Ze informeren je tijdens een online bijeenkomst graag over de actie en de mogelijkheden. Het Regionale Energieloket organiseert samen met de gemeente Overbetuwe de informatiebijeenkomst, deze keer speciaal voor huiseigenaren.

warmtepompMeer informatie

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Meld je aan via Regionaal Energieloket acties of scan de QR code. Let op: vanwege de drukte bij installateurs is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen binnen deze actie. Kan of wil je niet meedoen met de bijeenkomst op 10 november? Maar wil je wel gebruikmaken van deze actie? Dat kan ook! Je kunt tot en met 10 dec 2022 gebruikmaken van dit aanbod. Aanmelden gaat via de website Regionaal Energieloket acties of scan de QR code.

Heb je nog vragen? Meer informatie vind je op de website van het Regionaal Energieloket. Ook kan je contact opnemen via het e-mailadres [email protected] en telefoonnummer 088 525 4110.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen