Leerlingen van basisschool De Ark ontbijten met de burgemeesters

Burgemeesters schuiven aan bij  basisschool De Ark.
Burgemeesters schuiven aan bij basisschool De Ark.
Foto: Basisschool De Ark

Elst – Leerlingen van basisschool De Ark hebben op vrijdagochtend 11 november gezamenlijk op school ontbeten. Het ontbijt werd verzorgd door de organisatie van het Nationaal Schoolontbijt.

“Samen met kinderburgemeesterThijmen in de groepen 1/2, 4 en 6 geweest en aangeschoven bij het ontbijt. Leuke gesprekken met de kinderen. Goed dat basisschool De Ark één van de basisscholen is binnen onze gemeente, die hier aan mee doet,” laat burgemeester Patricia Hoytink-Roubos op haar Facebook weten.

Samen ontbijten

De dag starten met een gezond ontbijt klinkt heel logisch, maar waarom is dat nou eigenlijk zo belangrijk? En wat is dan eigenlijk een gezond ontbijt? Waarom is bruin brood een betere keuze dan wit brood? Wat kun je het beste als beleg kiezen op je brood? De leerlingen hebben hier tijdens het ontbijt over gesproken met elkaar, met de leerkrachten en met de burgemeesters van gemeente Overbetuwe! Burgemeester Hoytink en kinderburgemeester Thijmen schoven aan bij het ontbijt. Naast veel geleerd te hebben over een gezonde start van de dag weten de leerlingen nu ook iets meer over het burgemeestersambt.

Na het ontbijt hadden de leerlingen voldoende brandstof om de rest van de ochtend samen te leren en samen te spelen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen