Energieloket nu hele woensdag geopend voor vragen en advies

Foto: Rosy via Pixabay

Elst – Wil je meer weten over het besparen of duurzaam opwekken van energie? Dan kun je terecht bij het Energieloket van de gemeente Overbetuwe. Vanaf nu iedere woensdag de hele dag geopend.

Het Energieloket adviseert inwoners onder andere over het verduurzamen en isoleren van de woning en geeft energiebespaartips. Ook informeert het loket geïnteresseerden over het opwekken van energie met zonnepanelen of over wat nodig is om van het gas af te gaan. Voor sommige energiebesparende maatregelen is het mogelijk een subsidie of lening aan te vragen. Ook daarin kunnen de collega’s van het Energieloket ondersteuning bieden.

Het Energieloket kan echt het verschil maken

Wethouder Duurzaamheid Rik van den Dam vindt het uitbreiden van de openingstijden van het Energieloket een mooie stap vooruit.

“Het Energieloket kan echt het verschil maken. De medewerkers helpen bij het vinden van duurzame energiebronnen of energiebesparende maatregelen die het beste bij de woning en de portemonnee van de individuele inwoner passen. Dat zorgt ervoor dat het laagdrempelig is en dat er voor iedereen wel mogelijkheden zijn om te besparen en te verduurzamen.”

Wil je niet direct een afspraak maken, maar wel meer hierover weten kijk dan eens op Regionaal energieloket Overbetuwe. Daar vindt u veel informatie.”

Het Energieloket bevindt zich in het gemeentehuis aan de Dorpsstraat 67 in Elst en is iedere woensdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Een afspraak maken kan online via deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen