Inspiratiebijeenkomst Preventieakkoord voor een gezond Overbetuwe

Foto: Tumisu via Pixabay

Elst – Vind je een gezond Overbetuwe ook belangrijk? Op dinsdag 24 januari trapt gemeente Overbetuwe en partners het jaar af met een eerste inspiratiebijeenkomst rondom het Preventieakkoord. Ondernemers, maatschappelijke partijen en partners zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij deze bijeenkomst.

Met het preventieakkoord wordt ingezet op het voorkomen van gezondheidsproblemen. Tijdens de bijeenkomst zoomen ze in op het thema ‘Gezonde School’. Er is een presentatie van de jongerenwerkers en er wordt aandacht besteed aan hoe preventie kan worden toepast binnen een organisatie. Tot slot is ruimte om elkaar te ontmoeten.

Meer informatie

De inspiratiebijeenkomst is op dinsdag 24 januari van 16.00 tot 18.00 uur in OBC Elst. Meld je aan via [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen