Landelijk Opschoondag ‘De kracht van Samenwerking’

Doe mee met het verzamelen van afval
Doe mee met het verzamelen van afval
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zaterdag 18 maart 2023 is de Landelijke Opschoondag. Doel van deze dag? Met elkaar de handen uit de mouwen steken om zwerfafval op te ruimen.

Want hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden. Zoveel mogelijk buurten in Nederland zwerfafvalvrij maken en houden. Doe jij ook mee?

Meld je aan

Meld je voor zondag 12 maart aan met jouw naam, adres en telefoonnummer. Dan bezorgt de gemeente Overbetuwe de inzamelmiddelen voor die dag bij jou thuis. Op dinsdag 21 maart halen zij de inzamelmiddelen en de volle vuilniszakken met zwerfvuil bij jou op. Deel jouw verhaal en foto’s van jouw opruimactie op de 18e met gemeente Overbetuwe! Mail je aan en deel jouw foto’s naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen