Programma Dodenherdenking gemeente Overbetuwe

Foto: Overbetuwe Nieuws

Op 4 mei vinden er verschillende herdenkingsbijeenkomsten plaats. Hier vind je het overzicht van plaatsen waar de herdenkingen worden gehouden.

Elst

Herdenkingsdienst vindt om 19.00 uur plaats in de Grote Kerk met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging bij het monument tegenover het gemeentehuis van Overbetuwe. Aanwezig zijn Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder en kinderburgemeester Thijmen Wien.

Driel

Een Herdenkingsdienst om 19.15 uur in de Katholieke kerk met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging bij het Polenmonument op het Polenplein. Aanwezig is Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos.

Heteren

Om 19.20 uur is er een stille tocht. Deze start bij de Bredeschool aan de Flessestraat voor naar de Algemene Begraafplaats waar de herdenking met kranslegging plaatsvindt bij de oorlogsgraven. Aanwezig is wethouder René Post.

Randwijk

De klokken van de Nederlands Hervormde Kerk luiden om 19.45 uur. Herdenkingsdienst bij de Nederlands Hervormde Kerk met kranslegging bij het monument. Aanwezig is wethouder Wijnte Hol.

Slijk-Ewijk

Om 19.00 uur is de herdenkingsdienst Witte Kerkje met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging op de begraafplaats in Slijk-Ewijk bij de oorlogsgraven. Aanwezig is wethouder Rik van den Dam.

Zetten

De herdenkingsdienst in de Gereformeerde Kerk ‘De Rank’ in Zetten begint om 19.00 uur met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging bij het bevrijdingsmonument op het Wilhelminaplein. Aanwezig is plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad van Overbetuwe de heer Elbert Elbers.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen