Korting op een regenton in juni voor inwoners in Overbetuwe

Rik van den Dam trekt de winnaars van de actie
Rik van den Dam trekt de winnaars van de actie
Foto: Gemeente Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe start vanaf maandag 29 mei de Regentonactie. Tien inwoners uit de gemeente zijn vrijdag 26 mei de trotse eigenaar geworden van een gloednieuwe regenton. Wethouder Duurzaamheid Rik van den Dam trok donderdagmiddag per dorp een winnaar uit de inzendingen. In totaal deden 550 deelnemers mee.

In een duurzame tuin is een regenton handig en voordelig. Regenwater is schoon en gratis. Dus zonde om dit in het riool te laten lopen. Het water dat je op regendagen spaart, kun je bij droge dagen gebruiken om bijvoorbeeld de tuin te sproeien. Koop je in de maand juni (29 mei t/m 30 juni) een regenton bij de deelnemende tuincentra? Dan ontvang je 20% korting.

Korting na aanmelden bij tuincentra

Bij de Welkoop (Einsteinweg 10) in Elst kun je op 20% korting rekenen op alle kunststof regentonnen, vulsystemen en standaarden. Ook bij de Intratuin (Nieuwe Aamsestraat 94) in Elst ontvang je 20% korting, dan op het volledige assortiment regentonnen en toebehoren.

Deelnemen aan de actie is eenvoudig. Ga naar Subsidie Aanvraag Regenton en vul het aanvraagformulier in. Neem de bevestiging van de aanvraag die je per mail ontvangt mee naar een van de twee deelnemende leveranciers. Controleer ook even de spam-box als je niks ontvangen hebt. Printen van de ontvangstbevestiging is niet nodig. Je mag hem ook op de telefoon laten zien.Zoek in de winkel van de Welkoop of Intratuin een regenton uit. Bij de kassa laat je de ontvangstbevestiging zien en je ontvangt 20% korting op jouw ton naar keuze.

Tip: Neem de kassabon van de ton mee, want je kunt ook nog subsidie aanvragen voor een regenton. Kijk voor meer informatie op Subsidie voor duurzame activiteiten Overbetuwe.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen