Koninklijke Onderscheiding voor Anne Hulzebosch uit Herveld

Foto: Wiering Fotografie

Herveld – Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos reikte op dinsdag 30 mei een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Anne Hulzebosch. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens zijn afscheidsreceptie als facility coördinator van Look-O-Look in Andelst.Hulzebosch

De heer Anne Hulzebosch (66 jaar) ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn grote inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zowel binnen als buiten Look-O-Look. Daarnaast is hij actief voor de kerk en voor verschillende organisaties, waaronder Stichting Op de Toekomst, Christelijke Muziekgroep Antifoon en Het Passion, een opvangplek waar dak- en thuisloze en verslaafde medemensen tijdelijk op adem kunnen komen. Verder is hij mantelzorger en zet hij zich in voor zijn eigen leefomgeving, waar hij betrokken is bij verschillende wijkactiviteiten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen