Koninklijke Onderscheiding voor Ed Neerincx uit Elst

Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos reikte op zaterdag 10 juni een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Ed Neerincx. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking vond plaats tijdens een werkbezoek van een studieclub van vleesvee-organisatie  Blonde d’Aquitaine Stamboek Nederland aan zijn fokbedrijf in Elst.  

De heer Ed Neerincx (65) ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn langdurige vrijwillige inzet als  bestuurder en adviseur van vleesvee-organisaties Blonde d’Aquitaine Stamboek Nederland, Federatie Vleesvee Stamboeken Nederland en internationaal voor de Fédération Internationale des Éleveurs de la Race Blonde d’Aquitaine (Fierba). 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen