Test jouw rijvaardigheid tijdens The DriveXperience

Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – Rij jij beter dan je vriend(in)? Kom erachter en doe mee aan The DriveXperience. Leer nieuwe skills en ontdek hoe goed je nu al bent in autorijden!

De praktijkdag van The DriveXperience voor jonge rijbewijsbezitters in Overbetuwe komt er weer aan. Wegens groot succes wordt deze training in rijvaardigheid herhaalt. Op zondag 8 oktober wordt The DriveXperience gehouden op de gemeentewerf in Elst van 9.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis en VOL = VOL.

The DriveXperience

Tijdens de praktijkdag neem je deel aan verschillende onderdelen. Zo maak je diverse noodstops met verschillende snelheden op een gladde mobiele baan. Voel de werking van ABS remsysteem en merk hoe lang je remweg is. Ervaar ook hoe goed je al bent in het verkeer en op welke punten je jezelf nog kunt verbeteren.

Ben jij een jonge autorijder, niet ouder dan 24 jaar en in het bezit van een rijbewijs? Scan de QR code voor meer info en meld je aan! Je hoeft geen eigen auto mee te brengen, want Broekhuis Opel stelt auto’s beschikbaar. Verder krijg je een gratis lunch.

Aanmelden via de website

Jonge rijbewijsbezitters t/m 24 jaar kunnen gratis meedoen en zich aanmelden via The DrivXperience. QR-reader op je smartphone? Scan dan de QR-code en je bent meteen op de website om je aan te melden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen