Week van de Veiligheid: Digitale Weerbaarheid voor senioren

Foto: gemeente Overbetuwe

Elst – Tijdens de week van de veiligheid organiseert de gemeente verschillende activiteiten rondom het thema veiligheid. De week van de veiligheid is van 8 tot en met 15 oktober. Er worden diverse dagen Digitale Weerbaarheid voor senioren gehouden.

Speciaal ontwikkeld voor senioren organiseert gemeente Overbetuwe, politie, Huiskamers van Overbetuwe en Blue Professionals een voorlichtingsbijeenkomst over digitale weerbaarheid. Tijdens de bijeenkomst informeren ze over het herkennen van fraude en oplichting. In de veilige en vertrouwde omgeving van de Huiskamers, zijn senioren van harte welkom om mee te doen door het delen van voorbeelden en vragen te stellen aan de politie.

Wat gaan ze doen?

  • Hoe herken je iemand die je voor de gek probeert te houden (babbeltrucs)?
  • Hoe houdt je jouw bankpas en geld veilig?
  • Wat is phishing en hoe herken jeu het?
  • En nog veel meer interessante dingen!

Ook is de wijkagent erbij om tips te geven en jouw vragen te beantwoorden.

Locaties en data

  1. Dinsdag 10 oktober van 13.30 tot 16.30 in zalencentrum De Hoendrik, Dorpsplein 22 in Herveld.
  2. Donderdag 12 oktober van 10.00 tot 12.30 uur met inloop vanaf 9.30 uur in zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel.
  3. Woensdag 18 oktober van 14.00 tot 16.30 uur met inloop vanaf 13:30 uur in het Wapen van Elst, Dorpsstraat 28 in Elst.

Aanmelden

Schrijf je snel in via [email protected] of direct op de intekenlijst die aanwezig is bij alle Huiskamers. Geef aan met hoeveel personen je komt. Deelname is gratis, wel van tevoren inschrijven: Vol = vol.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen