Ontdek isolatie en energiebesparing met Tour d’Overbetuwe

Duurzaamheidskeet gemeente Overbetuwe
Duurzaamheidskeet gemeente Overbetuwe
Foto: Gemeente Overbetuwe

De Duurzaamheidskeet komt naar jou toe deze herfst. Met Tour d’Overbetuwe informeert de gemeente Overbetuwe je over de mogelijkheden om te isoleren en energie te besparen.

Het rijdende informatiepunt ‘de Duurzaamheidskeet’ staat de komende weken op verschillende locaties in de dorpen van Overbetuwe. De Duurzaamheidskeet ligt vol met informatie, kleine energiebesparende materialen en enthousiaste medewerkers om jou op weg te helpen.

Waar staat de Duurzaamheidskeet

Op vrijdag 6 oktober starten we met de Tour d’Overbetuwe in Heteren. Vanaf 8.30 uur staan de keet bij winkelcentrum De Beemdhof. Wethouder Rik van den Dam trapt de Tour af rond 8.45 uur af. In de weken daarna staat de Duurzaamheidskeet op verschillende plekken in Overbetuwe.

  • 6 oktober van 8.30 tot 12.30 uur Heteren, winkelcentrum De Beemdhof.
  • 12 oktober van 19.00 tot 21.00 uur Valburg, t Knooppunt, Molenhoekplein.
  • 17 oktober van 13.00 tot 16.30 uur Zetten, Julianaplein.
  • 20 oktober van 8.30 tot 13.00 uur Herveld-Andelst, Het Dorpsplein.
  • 26 oktober  van 8.30 tot 12.30 uur Elst, Dorpsstraat (markt).
  • 23 november van 17.00 tot 21.00 uur Slijk-Ewijk, Dorpshuis.

De keet komt op nog meer plekken te staan, waaronder Driel en Oosterhout.

Duurzaamheidskeet gebruiken?

Wil je de Duurzaamheidskeet ook eens inzetten voor een duurzaam evenement? Dat kan. Stuur een e-mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen