112

Succesvolle bijeenkomst “Digitale Weerbaarheid Senioren”

Foto: Wilma van Dinter

In het kader van de Week van de Veiligheid, organiseert de gemeente Overbetuwe drie bijeenkomsten ‘Digitale Weerbaarheid Senioren’. De eerste van deze bijeenkomsten, op 10 oktober, vond plaats in De Hoendrik in Herveld voor een zeer enthousiaste groep van senioren.

De gemeente organiseert deze bijeenkomsten, die speciaal ontwikkeld zijn voor senioren, samen met de politie, Blue Professionals en de Huiskamers van Overbetuwe om de digitale weerbaarheid van senioren te vergroten en om sneller frauduleus gedrag te kunnen herkennen.

Alle ogen nodig

Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos en wijkagent Ronald Klarenbeek openden samen deze bijeenkomst en heetten alle deelnemers van harte welkom.
Er werden heel goede vragen gesteld en ervaringen uitgewisseld. Ook benadrukten de burgemeester en de wijkagent nogmaals dat alle ogen en oren van inwoners nodig zijn om samen te zorgen voor een veilig Overbetuwe. Vertrouw je iets niet? Meld dit dan!

De volgende bijeenkomsten zijn op donderdag 12 oktober van 10.00 – 12.30 uur in De Oldenburg in Driel en op woensdag 18 oktober van 14.00 – 16.30 uur in Het Wapen van Elst in Elst.

Deze bijeenkomsten zijn gratis, wel even vooraf inschrijven via [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen