Grote groep senioren voor DriveXperience op de gemeentewerf in Elst

Foto: Wilma van Dinter

Elst – Als afsluiting van de Week van de Veiligheid, heeft op zondagmorgen 15 oktober op de gemeentewerf in Elst de praktijkdag de DriveXperience plaats gevonden voor de oudere rijbewijsbezitter.

Deze rijvaardigheidstraining voor seniore rijbewijsbezitters werd geopend met een aftrap op de mobiele baan door wethouder Wijnte Hol van Overbetuwe…. en dat viel best nog wel tegen!

Hoe goed ben je en wat kun je verbeteren

Deze aan de senioren gratis aangeboden praktijkdag is uitgevoerd door The DriveXperience en wordt gefinancierd door de Provincie Gelderland. Met dank aan garage Broekhuis Opel Wageningen, die de auto’s ter beschikking heeft gesteld voor deze mooie praktijkdag. Wethouder Wijnte Hol benadrukte dat met deze rijvaardigheidstraining Overbetuwe graag het initiatief van de Provincie ondersteunt om de seniore verkeersdeelnemers te laten ervaren om in verschillende modules te laten zien hoe goed ze als autorijder in het verkeer zijn en welke verbeterpunten er wellicht nog bereikt kunnen worden.

Ze kijken terug op een heel geslaagde trainingsdag met een grote, enthousiaste opkomst.

gemeentewerf

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen