112

‘AAN in het donker’ XL-Bike actie, fietsenstalling bij het station Elst

Elst – Op 24 oktober heeft de Gemeente Overbetuwe, in samenwerking met Bureau Kragten, een leuke XL-Bike actie georganiseerd voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar:

“Laat je fietsverlichting gratis maken of ontvang een gratis oplaadbaar lampje. En doet jouw verlichting het al? Dan maak je kans op een nieuwe fiets!

Een belangrijke actie, want uit onderzoek blijkt dat goed werkende fietsverlichting het risico op ongevallen met bijna 20% kan verminderen.

XL-Bike

Met de actie proberen we jongeren te stimuleren hun fietsverlichting aan te zetten tijdens de donkere dagen, zodat zij iedere dag weer veilig thuiskomen.
Wethouder Wijnte Hol van Overbetuwe, wijkagent Ria Bernardus van bureau Elst en Hassan Benbijja, NS-stationsmanager, hebben het campagneteam een handje geholpen met het uitdelen van fietslampjes aan de reizigers. En daar hadden ze zichtbaar schik in, want de actie werd goed ontvangen, door jong en oud! Zie foto’s bovenaan.

Ook dank aan de medewerkers van serviceteam van Scalabor, die het campagne-team voorzien heeft van koffie en thee. Veiligheid doen we samen!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen