Boomspiegels en openbaar groen zoeken groene vingers

Foto: 2023852, Pixabay

Ook in 2024 kun je weer openbaar groen adopteren in de gemeente Overbetuwe. Hou je van tuinieren? Of vind je het leuk om samen met buren een stuk openbaar groen te onderhouden?

Dat is fantastisch, vertelt de gemeente want de boomspiegels (perkjes rondom bomen) en openbaar groen zoeken groene vingers.

Aanmelden

Van vrijdag 5 januari tot en met zondag 28 januari kun je je voor deze actie aanmelden. Dat is ook nodig om mee te kunnen doen. Op overbetuwe.nl/groenadopteren vind je het inschrijfformulier en de voorwaarden om een boomspiegel of stukje openbaar groen te adopteren. Hier geef je ook aan of je een perk, boomspiegel of geveltuin wil adopteren, wat je plannen ermee zijn en welke planten je wilt.

Als je je hebt aangemeld en je aanvraag is goedgekeurd, dan ontvang je een paaltje en gratis plantjes. Dit paaltje kun je in de grond slaan om te laten zien dat het stukje openbaar groen is geadopteerd. Deze kun je tijdens de tegelruilactie in mei ophalen. Hierover ontvang je in april meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen