Koninklijke Onderscheiding voor Henk Beudel uit Herveld

Foto: Gemeente Overbetuwe

Vrijdag 9 februari reikte burgemeester Patricia Hoytink-Roubos een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Henk Beudel uit Herveld. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De uitreiking vond plaats tijdens de NWPCS hengstenkeuring in het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

BeudelCoördinator

De heer Beudel (72) ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat hij al 30 jaar zich op vrijwillige basis zeer verdienstelijk maakt voor het Nederlands Welshpony en Cob Stamboek (NWPCS). Binnen de vereniging is de heer Beudel vooral actief en bekend als coördinator van de evenementen die het stamboek organiseert. Daaronder ook de centrale hengstenkeuring in Ermelo. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van de regionale keuringen en shows die afdelingen van NWPCS organiseren.

Vanwege zijn coördinerende rol bij de hengstenkeuring in Ermelo is die gelegenheid gekozen om de uitreiking plaats te laten vinden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen