Historische filmavond over Hemmen en Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws

Hemmen – Historische Kring Midden-Betuwe verzorgt een historische filmavond over over Hemmen en Zetten uit de jaren 60 van de vorige eeuw. Deze avond wordt gepresenteerd door Ed Janssen.

Op dinsdag 18 oktober is iedereen welkom bij Dorpshuis De Oude School, Kerkplein 4 in Hemmen. De filmavond begint om 20.00 uur. Voor leden van de Historische Kring is de toegang gratis. Voor niet-leden van de Kring vragen ze om een bijdrage van minimaal € 3,- om de kosten te dekken. 

De Historische Kring beschikt ook over filmmateriaal over Herveld, Andelst, Heteren en Randwijk. Daarvoor wordt een andere datum voor gekozen om de beelden te tonen aan het publiek. De voorlopige planning is in het voorjaar van 2023.

historische filmavond

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen