Lezing over de 21 plaatjes van oud Randwijk

Noodkerk in Randwijk
Noodkerk in Randwijk
Foto: Historische Kring Midden-Betuwe

Randwijk – De Historische Kring Midden-Betuwe komt vertellen over de 21 plaatjes van oud Randwijk, die in de verzamelmap van de Jumbo zaten.

Kom op zaterdag 22 oktober naar MFA De Haar luisteren naar de verhalen achter de plaatjes. De lezing is tussen 14.00 en 15.30 uur. Stel vooral veel vragen en praat mee. Iedereen is van harte welkom.

Oude foto’s en ansichtskaarten

De Historische Kring Midden-Betuwe heeft uit oude foto’s en ansichtkaarten in zijn archief een keuze gemaakt. Natuurlijk zitten er allerlei verhalen achter deze plaatjes.
De kerk bijvoorbeeld, niet alleen in verwoeste staat met kapot dak, maar ook de oplossing die de Randwijkers ervoor maakten. Dat was de noodkerk van hout, rechts naast de kerk, waar nu de toegang is tot de Voorhof. Wat gebeurde er vroeger allemaal in Randwijk? Wanneer? En wie waren erbij? Kom het allemaal te weten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen