Lezing over Landbouwmechanisatie na WOII in De Hoendrik

Ploegen met paarden aardappels en rooien/rapen met de hand
Ploegen met paarden aardappels en rooien/rapen met de hand
Foto: HKMB /HKOSVeo

Herveld/Andelst – De Historische kring houdt  een lezing over Landbouwmechanisatie na WOII door Piet van Summeren met beeldtechniek van Henk van Dijken. Het is een samenwerking van de Historische kring Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg en omstreken en Historische Kring Midden-Betuwe.

Deze vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 om 20.00 uur in zalencentrum ‘De Hoendrik’ in Herveld. De toegang is voor leden van de Historische Kringen gratis, aan niet-leden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Je bent van harte uitgenodigd om bij de lezing over Landbouwmechanisatie na WOII aanwezig te zijn.

In verband met de personeelsbezetting van ‘de Hoendrik’ vragen zij jou om op te geven met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Neem contact daarvoor op met Dini Huijbers, secretaris HKOSVeo, op telefoonnummer 06-36 56 53 85 of mail naar [email protected] of met Marie Elings, secretaris HKMB, op telefoonnummer 06-22 45 22 90 of mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen