Vernieuwde werkgroep Westeraam van Marithaime

Foto: StartupStockPhotos via Pixabay

Elst – Tussen 2000 en 2014 bestond er een werkgroep Westeraam die o.a. in boekvorm de geschiedenis van de Westeraam wilde vastleggen. Er is in die periode materiaal verzameld en gemaakt.

De gemeente Overbetuwe heeft in 2002 aan fotograaf Hans Eijkelboom de opdracht verstrekt om de ontwikkelingen van de bouw 2002-2014 vast te leggen. Als resultaat van dit alles is er een brochure Westeraam (2004) verschenen en zijn er drie fotoboeken gemaakt en zijn er lezingen gehouden.

Werkgroep Westeraam

Nu, anno 2023, is er een archief door één van de leden overgedragen aan Historische Vereniging Marithaime met het vriendelijke verzoek er iets mee te doen. Reden voor Marithaime (het bestuur) om te kijken hoe hier vorm aan te geven. Er is een werkgroep opgestart die alsnog gaat bekijken hoe het bestaande materiaal beschikbaar kan komen voor een breder publiek.

Wie heeft belangstelling? De werkgroep kan nog hulp gebruikten. Heb je interesse, meld je aan via deze link!

Bron: Historische Vereniging Marithaime

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen