Excursie HKMB en HKOSV

Foto: Merja via Pixabay

De Historische Kring Midden-Betuwe en de Historische Kring Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg en omstreken gaan er ook dit jaar samen op uit. Om 8.00 uur vertrekt een luxe touringcar van de Betuwe Express in de richting van Soesterberg en Amersfoort.

De kosten bedragen € 65,- per persoon. Deelnemers die in het bezit zijn van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-kaart of Vrienden NMM-pas dan wel een Defensie-, Veteranen-, Militaire Oorlogs- en Dienstslachtoffers- of Postactievenpas betalen € 50,- per persoon.

Afwisselend programma

De historische verenigingen hebben een interessant en afwisselend programma voor je samengesteld. Deze excursie is ook prima geschikt voor deelnemers die slecht ter been zijn. Bij het Nationaal Militair Museum zijn rolstoelen tegen inworp van een munt verkrijgbaar. Ze beginnen met koffie en gebak in Woudenberg. Daarna reizen ze door naar het Nationaal Militair Museum op Soesterberg.

Met een gids verkennen ze de rest van de ochtend het Museum. Na een heerlijke lunch is er gelegenheid om zelf het museum binnen en buiten te bezichtigen. Halverwege de middag brengen ze nog een bezoek aan het Belgenmonument in Amersfoort. Daarna reizen ze richting huis via de Utrechtse Heuvelrug. John Mulder, voorzitter van de Historische Kring OSV zal onderweg informatie geven over het landschap. Bij de Grebbeberg houden ze een korte stop. Tegen 18.00 uur verwachten ze terug te zijn.

Beperkt aantal plaatsen

Er zijn maximaal 50 à 60 plaatsen in de bus. Als de bus vol is, kom je op een wachtlijst. Geef je dus zo spoedig mogelijk op, maar uiterlijk 15 mei 2023 bij Marie Elings 06-22452290 of email [email protected]. Dan krijg je ook meer informatie over deze excursie.

excursie

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen