Gelders Smalspoormuseum weer geopend van 6 mei tot en met 28 oktober

Ingang Smalspoormuseum
Ingang Smalspoormuseum
Foto: Dimitri Horsthuis

Heteren – Tijdens de wintersluiting zitten de vrijwilligers van het Gelders Smalspoormuseum niet stil! Er is hard gewerkt om museum weer op en top te maken voor de bezoekers. Komende zaterdag 6 mei gaan de deuren weer open voor het publiek.

Het Gelders Smalspoormuseum is een leuk museum waar jong en oud zich kunnen vermaken. Van de historie over de baksteenfabriek tot aan een treinrit met echte smalspoorlocs. Een geweldige activiteit voor in het weekend en of tijdens de vakantie.

Meer informatie

Het museum is iedere zaterdag en woensdag geopend van 6 mei tot en met 28 oktober 2023 van 11.00 tot 16.00 uur. Let op: Op zaterdag 30 september en zaterdag 7 oktober is het museum gesloten. Het is voor groepen vanaf 15 personen mogelijk het het museum op afspraak te bezoeken. Stuur een email naar [email protected] voor meer informatie.

Entreeprijzen zijn € 5,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen t/m 12 jaar. Je vindt het museum aan de Renkums Veerweg 5a in Heteren. Volg het Gelder Smalspoormuseum op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven wat er allemaal op het museum wordt gedaan.

Speciale rijdagen:

  • Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei.
  • Historisch weekend, zaterdag 24 en zondag 25 juni.

Op deze speciale dagen is het museum geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen