Heinz al 65 jaar in Elst

Foto: Overbetuwe ieuws

Elst – Het is dit jaar 65 jaar geleden dat Heinz (57) Taminiau in Elst overnam en onder de naam Heinz verder ging. Dat werd op 27 mei 2023 samen met het personeel gevierd.

Alle personeelsleden met hun familie werden uitgenodigd voor een rondleiding door de fabriek met aansluitend een feestelijk samenzijn in de kantine waar ook geluncht- en bijgepraat werd. Er waren tijdsloten ingesteld waarop men kon inschrijven  voor de rondleiding die zeer gewild was.

Nostalgie

In de kantine had de Historische Vereniging Marithaime twee marktkramen ingericht met vitrines ernaast. Er was een vitrine ingericht met oude Taminiau-producten en de andere vitrine toonde KraftHeinz-producten. Op de marktkramen lagen oude fotoalbums waarin men kon bladeren en waarover men vragen kon stellen of aanvullingen kon geven maar deze oude foto’s gaven ook aanleiding om oude herinnering met elkaar op te halen.

De foto’s uit deze albums zijn door Marithaime gedigitaliseerd. Samen met nieuwe foto’s, door KraftHeinz gemaakt voor deze gelegenheid, zijn deze als een diashow op een groot centraal scherm in de kantine gedraaid. Op de marktkraam stond ook een laptop met een show van gedigitaliseerde VHS videobanden. Op de andere laptop draaide een show van allerlei Heinz producten van vroeger tot nu toe. Bekijk foto’s op deze link.

Historische Vereniging Marithaime denkt met hun insteek een mooi aandeel geleverd te hebben aan de feestvreugde. Ze kijken met veel plezier op deze feestelijke dag terug.

Bron: Historische Vereniging Marithaime

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen