Ceremonie Whitcomb tijdens Historisch Weekend Gelders Smalspoormuseum

Foto: Gelders Smalspoormuseum

Heteren – Het Gelders Smalspoormuseum organiseert op 24 en 25 juni een historisch weekend. Op beide dagen presenteren ze een gevarieerd programma. Tijdens het weekend staan er historische voertuigen opgesteld. En de Whitcomb locomotief wordt officieel in dienst gesteld.

Op zaterdag is er een demonstratie bijenkorf vlechten en de huis-imker van het Smalspoormuseum geeft het hele weekend tekst en uitleg over de bijen die op het terrein staan. De draglines zullen beide dagen demonstraties geven en er is een zeer gevarieerde treindienst. De ceremonie voor het in dienst stellen van de Whitcomb locomotief begint op zaterdag en zondag om 11.00 uur.

Toegangsprijzen zijn € 5 voor volwassenen en € 4 voor kinderen tot en met 12 jaar. Het museum is op zaterdag 24 en zondag 25 juni geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het Gelders Smalspoormuseum is te vinden aan de Renkumse Veerweg 5a, Heteren.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen