Marithaime ontvangt vierde Elisabeth Tuijnman Cultuurprijs

Voorzitter Marithaime Henk Knol ontvangt de Uitstijger van Liesbeth Tuijnman
Voorzitter Marithaime Henk Knol ontvangt de Uitstijger van Liesbeth Tuijnman
Foto: Marithaime

Elst – Marithaime heeft de vierde Elisabeth Tuijnman Cultuurprijs, een beeldje van de Uitstijger, ontvangen.

De uitreiking vond plaats in het gemeentehuis van Overbetuwe. Daar werd door Marithaime het eerste exemplaar van het boek “Cultuur in Elst” aangeboden aan wethouder cultuur Dimitri Horsthuis-Tangelder.

De Uitstijger

Mevrouw Tuijnman maakte van die gelegenheid gebruik om Marithaime ook zelf in het zonnetje te zetten en de Uitstijger te overhandigen aan Henk Knol, de voorzitter.

“Marithaime ontvangt deze prijs omdat zij door haar werk en inzet aandacht geeft aan het culturele erfgoed in Overbetuwe. Met een toegankelijke aanpak wordt een breed publiek bereikt. Het vandaag gepresenteerde boek is daar weer een mooi voorbeeld van. Ik overhandig daarom met plezier de Uitstijger aan Marithaime.”

aldus mevrouw Tuijnman bij de overhandiging. De Uitstijger is voor mensen of instellingen in Overbetuwe die op het gebied van kunst en cultuur een bijzondere bijdrage leveren. De prijs is vormgegeven in een beeldje gemaakt door Lincy Hoogveld. Eerder ging de prijs naar theater de KiK, Dick van Altena en Lincy Hoogveld zelf.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen