Oranje Comité Heteren viert bijna 50 jaar jubileum en is al bezig met Koningsdag 2023

Foto: Oranje Comité Heteren

Heteren – Het Oranje Comité Heteren organiseert al jaren activiteiten in Heteren rondom Koningsdag en voorheen Koninginnedag. Wat je misschien nog niet weet is dat in 2023 het Oranje Comité alweer 50 jaar bestaat! Al 50 jaar zetten vele vrijwilligers zich in om voor het dorp een onvergetelijke dag/nacht neer te zetten.

Er zijn verschillende besturen geweest, er zijn bestuursleden gekomen, gegaan en weer terug gekeerd. Er is veel hulp gekomen uit alle hoeken van het dorp en zelfs buiten het dorp. Het 7-koppige bestuur waar het Oranje Comité Heteren nu uit bestaat heeft de grote eer om een Koningsdag Jubileum Editie neer te mogen zetten.

ComitéVoorbereidingen in volle gang

Ze zitten pas in oktober maar de voorbereidingen zijn al vol in gang. Zeker dit jaar vergt het nog meer tijd en aandacht, want een jubileum editie moet groter en specialer zijn dan welk voorliggend jaar dan ook. Zoals elk jaar zal er een groot Koningsnachtfeest zijn. Hier wil het bestuur uitpakken met niet één, niet twee, maar liefst drie live artiesten/acts. De feesttent moet groter, de voetjes moeten van de grond, de tap moet blijven stromen en de glazen moeten klinken want het Oranje Comité bestaat maar één keer 50 jaar.

Tijdens koningsdag zorgt het Oranje Comité altijd voor vertier voor jong en oud. Van een heerlijk ontbijt voor de bewoners van het Liefkenshoek, de optocht met versierde fietsen, de kleedjesmarkt en de spellen. Kan dat groter? Ja dat kan! Dit jaar wil het Oranje Comité uitbreiden met verschillende demonstraties en extra activiteiten voor jongeren uit het dorp.

comitéSponsoren gezocht

Maar zonder sponsoren kan dit allemaal niet bestaan. Het bestuur is dan nu extra hard opzoek naar sponsordeals en extra inkomsten. Deze week is Overbetuwe Doet gestart en deze keer zijn de waarde cheques 10 euro waard. Hiermee kan iedereen sponsor zijn van een geweldige Jubileum editie. Verzilver jouw waarde cheque op de website van Koningsdag 2023; Jubileum Editie en doneer hem aan de Jubileum editie van Koningsdag, georganiseerd door Oranje Comité Heteren. Hiermee maak je een fantastisch feest mogelijk.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen