Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint

Sinterklaas intocht Herveld Andelst 2021
Sinterklaas intocht Herveld Andelst 2021
Foto: Rosalie van Beuningen-Hasselbach

Herveld / Andelst – Hij komt, hij komt! Sint komt er weer aan! Op zondag 13 november komen Sinterklaas en zijn pieten weer naar Herveld-Andelst. Jeugd Vakantie Werk heeft even gebeld naar Spanje en de Sint kijkt er naar uit om dit jaar weer in ons dorp te zijn.

Vanaf begin november staat er op het dorpsplein bij de bloemist de Sinterklaas brievenbus om alle verlanglijstjes en tekeningen in te stoppen. Misschien zie je de Postpiet deze dan wel een keer leeghalen om alles aan de Sint te geven.

Kom jij ook naar Sinterklaas?

Kom jij ook om de Sint en zijn pieten te begroeten? Trek je mooiste kleding aan, maak een mooie tekening, kom dansen, zingen en van de lekkerste pepernoten snoepen. Misschien mag je de Sint ook wel een handje geven. Rond 14.00 uur komt de Sint vanaf het industrieterrein Herveld / Andelst binnen en ze verwachten de Sint en pieten rond 14.45 uur bij de Hoendrik.

De intocht wordt georganiseerd door Jeugd Vakantie Werk. Hun dank gaat uit naar de sponsoren. Hou de sociale media van Jeugd Vakantie Werk in de gaten voor de laatste info en leuke weetjes.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen