Nabil staat in Theater De KiK met zijn cabaretvoorstelling ‘Absurd’

Foto: Nabil

Elst – Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Op zaterdag 5 november is Nabil te zien in Theater De KiK met zijn cabaretvoorstelling ‘Absurd’.

Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Lovende kritieken

Nabil ontving lovende kritieken over zijn vorige voorstelling: De Theaterkrant noemde het “Een anderhalf uur trillen van genot. ‘Monopoly’ is een ongelooflijk rijk programma.” en “Weer een toptalent uit Brabant.”

Wil jij ook naar deze voorstelling, reserveer dan kaartjes op deze link. Entree € 17,50 inclusief gratis drankje.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen