Op wereldreis met het Orkest van muziekvereniging PWA

Op wereldreis met muziekvereniging PWA
Op wereldreis met muziekvereniging PWA
Foto: Muziekvereniging PWA

Elst – Het Orkest van muziekvereniging PWA gaat de wereld over. Nee zij gaan niet op tournee, maar houden op vrijdagavond 25 november een concert met het thema ‘De Wereld Draait Door’.

Het concert wordt gehouden in zalencentrum Onder de Toren te Elst en start om 20.00 uur. Onder leiding van dirigent Joost Janssen speelt het Orkest muziek uit de verschillende werelddelen, waardoor het publiek wordt getrakteerd op verschillende muziekstijlen. Ga je met het Orkest mee op wereldreis? De kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Dierenspecialist Moniek in het centrum van Elst. De kaarten kosten 8 euro per stuk.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen